Gaat het product kapot of werkt het niet meer na behoren na de 14 dagen bedenktijd maar wel binnen de 6 maanden garantieperiode?

Dan raden we aan om eerst de gebruikershandleiding nogmaals te bekijken. Misschien kun je het probleem zelf al wel oplossen zodat je toch gelijk gebruik kan maken van je product en het niet hoeft te retourneren.
Heb je geen handleiding (meer)? Mail dan naar info.topnavi@gmail.com.

Heeft dit niet geholpen? Maak dan een foto en/of video en mail dit naar Topnavi met een duidelijke uitleg van het probleem. Blijkt dat wij u op afstand niet kunnen helpen dan kunt u het product terugsturen naar Topnavi nadat u het retouradres heeft ontvangen per mail. Wij zullen het product uitvoerig controleren en testen. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.  Wij zullen in alle gevallen altijd eerst het product proberen te repareren. Lukt het ons niet om het product te repareren dan ontvangt u van ons een nieuw, vervangend product.

Let op: als blijkt dat het product kapot is gegaan door ondeugdelijk gebruik dan vervalt al uw recht op garantie. Net als bij vocht- of waterschade, gebroken displays en schermen. Tevens mag het product zelf niet los zijn gehaald, label verbroken zijn en bij doorgeknipte kabels vervalt elk recht van garantie.

Als blijkt dat het product het ‘gewoon’ doet, zullen er onderzoekskosten in rekening worden gebracht en worden ook de retourkosten terug naar u weer in rekening gebracht. Na betaling ontvangt u van ons het product weer retour.

Mijn accu loopt leeg na installatie van de navigatie

Bij uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat na installatie van de navigatie de accu wordt leeg getrokken. Dit kan meerdere oorzaken hebben zoals het hebben van een slechte en/of oude accu of het niet hebben van een geüpdatet can gateway van uw auto. Wij raden u dan ook aan om te kijken naar het vervangen van de accu of updaten van de can gateway van uw auto. Topnavi is in geen enkel geval verantwoordelijk voor extra kosten die gemaakt worden na installatie van een goedwerkende navigatie. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, de navigatie retoursturen. Na de 14 dagen heeft u geen recht meer op geld terug als u bovenstaand probleem ervaart.